Back to top

'Deixa't Prendre el Pèl', enguany per l'ELA

Diumenge al matí, el Port de Cambrils s'omplirà amb perruquers i esteticiens per oferir serveis sense ànim de lucre i captar fons amb un objectiu solidari. Enguany, però, canvien de causa.

La 7a edició del 'Deixa't Prendre el Pèl' arriba aquest diumenge a Cambrils. Durant el matí del dia 17 de setembre, els visitants podran tallar-se el cabell de la mà de més d'una cinquantena de professionals que estaran treballant de manera altruista. 

Enguany els fons recaptats estaran destinats a Swim for ELA, l'entitat cambrilenca que dona els fons a la Fundació Miquel Valls d'atenció a afectats per l'ELA. En darreres edicions, els diners anaven destinats a la lluita contra el càncer infantil. Però aquest any han cedit la causa a aquesta altra malaltia. 

Altres anys, la rebuda per part de la ciutadania ha estat molt bona. De fet, l'edició del 'Deixa't Prendre el Pèl' a Cambrils és de les més fortes que es registra arreu de l'estat, amb entre 700 i 1.000 serveis en un sol matí. 

Des d'una tallada de cabells, a una sessió de perruqueria canina, manicura, o també tastos de classes de rem i de CrossFit. Aquestes seran les activitats que s'oferiran al llarg del matí de diumenge, de 10 a dues del migdia. Poden consultar els preus i l'oferta detallada al web de la iniciativa

Paraules clau:

Notícies relacionades