Derrota del CD Riudoms al camp del Fontsanta-Fatjó

S'acaba la ratxa de tres partits consecutius sense perdre del CD Riudoms, que va caure al camp del Fontsanta-Fatjó per un resultat ajustat (3-2).

Derrota del Club Deportiu Riudoms en la seva visita al camp del Fontsanta-Fatjó. Les de Raúl Lucha arribaven al camp del conjunt de Cornellà de Llobregat encadenant tres jornades consecutives puntuant, però amb el mal regust de boca de l'empat en el darrer sospir contra l'Espanyol B la setmana passada.

Les visitants van començar bé el partit, avançant-se en el marcador al minut 10. Laura Navarro aprofitava el refús de la portera a un xut d'Ian Dueso per fer el primer, just després d'una centrada des del córner. Les locals van reaccionar i van deixar sentenciat el partit abans del descans. Angela Barroso va fer l'empat des del punt de penal, Elisabeth Orfila va fer el segon i, en el darrer instant de la primera part, Anna Rois va situar el tres a u en l'electrònic.

A la segona part el Riudoms va buscar la reacció, i es va aproximar en el marcador amb un gol de Laura Mas. Tot i les contínues ofensives visitants per buscar l'empat, el resultat no es va moure i les riudomenques van tornar a casa sense cap punt. Amb aquesta derrota, el Riudoms se situa en la desena plaça de la Primera Nacional amb cinc punts.