Back to top

Desmantellada una macroplantació de marihuana a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El cultiu, que comptava amb més de 2.100 plantes, s'amagava en un paratge de natural de Masboquera i s'havia tallat massa forestal per poder ampliar-lo.

Desmantellada una plantació de marihuana, amb més de 2.100 plantes, en una zona rústica propera a Masboquera, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. La Policia Local havia estat informada que una extensa zona boscosa pròxima al nucli urbà s'havia preparat per al cultiu de marihuana i després de diversos operatius, aquest dimecres 11 d'agost, han desmantellat la plantació junt amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.

A banda de la plantació, que s'estenia en diferents bancals i estava en un estat avançat de creixement, a la zona també s'han trobat més arbres i arbustos tallats per ampliar la zona de cultiu. L'home que vigilava la plantació no ha estat localitzat. Va marxar precipitadament del lloc.

Guardia Civil, plantació de Marihuana

A l'habitatge rústic que hi havia a la finca, la policia ha trobat diverses mesures de seguretat, com detectors de moviment i càmeres de vigilància. Els dos milers de plantes superaven les dues tones de marihuana. Una quantitat que, segons fonts policials, podria arribar a un valor d'un milió i mig d'euros al mercat. Les diligències s'han remès al jutjat d'instrucció de guàrdia Reus.

Segona plantació desmantellada en un mes

És la segona plantació en un mes que es troba a la zona. A Alforja es va desmantellar al juliol una plantació amb 4.400 plantes en un paratge boscós. Els cossos de seguretat assenyalen que està proliferant aquest tipus de plantacions, que provoca danys per la tala indiscriminada de massa forestal, augmenten el risc d'incendi i contaminen els aqüífers.

Guardia Civil, plantació de Marihuana

Paraules clau:

Notícies relacionades