Back to top

6 detinguts per grans plantacions de marihuana al Baix Camp i el Priorat

Les detencions van ser fruit de tres actuacions policials diferents al terme municipal d'Ulldemolins, Almoster i el barri Sant Jordi de Reus.

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus van detenir, entre dimecres i dijous d’aquesta setmana, sis homes d’entre 19 i 58 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Concretament, cinc d'ells eren persones de nacionalitat albanesa.

Les detencions es van produir en tres actuacions policials diferents i la més destacada va ser dijous passat a Ulldemolins, on es va comptar amb la participació de la Unitat d’Helicòpters (HÈLIX) i la Unitat de Policia Canina (UPC), entre d'altres.

En aquest cas, després d'irrompre en una zona muntanyosa de difícil accés ubicada als peus de la serra de Montsant, al terme municipal d’Ulldemolins, els agents van intervenir 3.175 plantes de cànnabis amb floració, 2.080 esqueixos i 10.900 grams de cabdells de marihuana. Una hora més tard, els quatre sospitosos de cuidar la plantació, els quals havien fugit camp a través, eren detinguts.

Pel que fa a les altres dues actuacions amb detinguts, la primera es donava dimecres passat en una zona boscosa de difícil accés entre Almoster i la Selva del Camp. I la segona, en una nau del barri Sant Jordi de Reus utilitzada com a assecador de marihuana

Amb aquestes detencions, els mossos donen per tancades les investigacions relacionades amb les plantacions de marihuana establertes al territori per part de persones de nacionalitat albanesa.

Paraules clau:

Notícies relacionades