Back to top

Els acusats pel cas INNOVA, citats a judici el mes de maig

El judici s'ha de celebrar a l'Audiència Provincial de Tarragona del 13 al 30 de maig. S'allargarà 3 setmanes.

Segons l'auto al que ha tingut accés Canal Reus, entre els acusats citats a declarar hi ha Josep Prat, qui va dirigir el consell d'administració d'INNOVA des de la seva creació, l'any 2002, fins l'any 2012, quan va dimitir, l'exalcalde Lluís Miquel Pérez, o Carles Manté.  

Per la banda de l'acusació particular hi ha exregidors de l'ARA Reus, exregidors de la CUP i el propi Ajuntament de Reus.

El 6 de maig de l'any que ve es duran a terme les consideracions prèvies, i el dilluns següent, 13 de maig, arrancarà el judici oral.

Els citats tenen ara tres dies per al·legar algun motiu que pugui impedir la celebració del judici o per sol·licitar que s'alteri l'ordre provatori si així ho consideren convenient per aclarir els fets o garantir el dret de defensa.

Més d'onze anys de litigis

El cas INNOVA es va desencadenar arran que la CUP va portar a la Fiscalia de l'Audiència Nacional presumptes irregularitats en la gestió del hòlding d'empreses municipals sota el paraigües d'INNOVA. Fa més d'onze anys que s'arrossega, i consta de 16 peces separades, algunes de les quals ja estan arxivades.

Paraules clau:

Notícies relacionades