Back to top

Els Bons Cambrils ja es poden utilitzar a més de 90 establiments

Totes les persones majors de 18 anys que ho desitgin es poden descarregar els descomptes fins que s’esgotin.

Des d’avui els Bons Cambrils ja es poden descarregar des del web bons.cambrils.cat i utilitzar als més de 90 establiments cambrilencs que ja s’han adherit a la campanya. La llista d’empreses adherides segueix creixent aquests dies amb noves incorporacions de comerços i restaurants que encara es poden registrar a aquesta primera edició.

Totes les persones majors de 18 anys que ho desitgin poden obtenir 20 euros de descompte, repartits en 4 Bons de 5 euros cadascun per gastar en empreses cambrilenques de diferents sectors econòmics. Els Bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que es sol·licitin i caldrà mostrar-los a l’establiment. Cada Bo es podrà gaudir per una compra mínima de 15 euros. És a dir, un Bo es podrà bescanviar per a una compra mínima de 15 euros, 2 Bons per a una compra mínima de 30 euros, 3 Bons per a una compra mínima de 45 euros i 4 Bons per a una compra mínima de 60 euros.

Descomptes entre el 3 i el 31 de maig

bons cambrils

La iniciativa està impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus, amb l’objectiu de dinamitzar els sectors del comerç, dels serveis i de la restauració, per tal de fer front a les conseqüències de la crisi generada per la pandèmia. Des del passat 19 d’abril, els negocis que compleixen els requisits establerts, sense necessitat de pertànyer a cap associació comercial, es poden registrar amb les seves dades al web i un cop validats apareixen a la llista d’establiments adherits de la campanya.

Entre el 3 i el 31 de maig els negocis adherits aplicaran els descomptes als seus clients, de manera immediata, en el moment de la compra. Posteriorment, els establiments rebran l’import dels Bons justificats. La Cambra de Comerç de Reus serà l’encarregada de comprovar les justificacions dels Bons i gestionar el pagament als establiments per transferència bancària.

Sectors inclosos als Bons Cambrils

Els sectors inclosos a la campanya són calçats, complements, electrònica, òptica, esports, floristeria, joguines, joieria, llar i decoració, llibreria i papereria, mascotes, agències de viatges, basars, hotels, aparthotels i apartaments turístics, moda, perfumeria i cosmètica, perruqueria i estètica, restauració, escoles de dansa, ferreteria, venda al detall de productes de motor, escoles d’idiomes, clíniques d’estètica, paradistes del mercat municipal de Cambrils, petits establiments d’alimentació i reparacions electròniques i tèxtils.

comerç cambrils

En aquesta primera edició, s’han destinat 100.000 euros a la campanya, que generarà un impacte econòmic directe d’un mínim de 300.000 euros. El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha afirmat que la iniciativa ha tingut molt bona acollida entre les empreses de Cambrils, que estan molt esperançades en aquesta campanya de l'Ajuntament per ajudar en la recuperació econòmica del sector.

Una campanya molt reclamada

Les diferents associacions de comerciants de Cambrils feia tempa que reclamaven aquesta campanya. Ara, que per fi ha arribat la veuen amb molt bons ulls, però consideren que hauria d'haver arribat abans. Jordi Massip, portaveu de Xarxaport, assegura que "els hem rebut amb il·lusió però tard", al que el vicepresident de l'Associació VilaCentre, Sergi Llorente, afegeix que "en aquests moments pot ser no té el retorn que haguès pogut tenir quan més ho necessitavem".


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades