Back to top

Els casals d'estiu "Aventura't" finalitzen amb un balanç molt positiu

El programa de casals d'estiu "Aventura't" conclou amb més de 400 inscripcions per torn.

Els Casals Educatius i de Lleure organitzats per la regidoria d'Educació de Reus inicien la seva recta final valorant l'èxit de participació. L'educació 360 ha estat contemplada aquest estiu en el moment de promoure a la ciutat de Reus un estiu educatiu ple d'oportunitats d'aprenentatge de qualitat. Aquest any ha estat el primer que ha ofert casals quinzenals. Aquesta característica ha permès que els aprenentatges resultin més significatius, l'augment de la cohesió social i el sentiment de pertinença a un grup. L'últim casal del programa finalitzarà el pròxim 12 d'agost i és el que més s'ha allargat. El casal de robòtica i tecnologia ha comptat amb 3 torns i ha estat també caracteritzat pels preus tarifats que han anat dels 10€ fins als 100€, per tal que el preu no fos un impediment.  

L'oferta general ha augmentat aquest any, per tal de continuar assegurant oportunitats a tots els infants de la ciutat. El nombre d'infants inscrits ha estat en la mateixa línia que els de l'any passat. La distribució de les inscripcions ha estat la següent:

  • "Conviu la natura!": 52 infants participants
  • "Lleure i Esport!": 49 infants participants
  • "Experimenta la ciència!": 36 infants participants
  • "Dansa expressa't!": 52 infants participants
  • "Trepitja Reus!": 49 infants participants
  • "Circ, aprèn a volar!": 21 infants participants
  • "Casal adaptat multitemàtic": 25 infants participants
  • "Píxels, bits, bots... Acció!": 36 infants participants

Experiència pilot

La combinació del programa "Conviu l'estiu" de la Regidoria de Benestar Social i el programa "Aventura't" han comportat la seva prova pilot. D'aquesta manera, del 4 de juliol al 12 d'agost, s'han fusionat en l'oferta municipal els casals d'estiu "Conviu la natura!" i "Lleure i Esport!" pel que fa al personal i a la logística. 

Paraules clau:

Notícies relacionades