Back to top

El programa de casals inclusius "Aventura't" conclou el primer torn

El primer torn de dues setmanes dels Casals Educatius i de Lleure Aventura't ha finalitzat aquest matí. El programa ofereix activitats inclusives i molt diverses durant tot l'estiu.

Els més de 200 infants dels Casals Educatius i de Lleure Aventura't organitzats per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus, s'han acomiadat aquest divendres 15 de juliol, després de concloure el primer torn de dues setmanes iniciat el passat dilluns dia 4.

El programa d'activitats d'estiu promou la inclusió dels infants i amplia les seves oportunitats de lleure educatiu amb la col·laboració de vetlladores i una oferta d'activitats accessibles. Les hores d'acollida i els preus tarifats que van des dels 10€ fins als 100€ quinzenals, en funció dels criteris d'inclusió social, són els que ho permeten. Aquest pagament és el que pretén buscar la universalitat en l'accés a un estiu ple de propostes esportives, educatives i de lleure. 

Daniel Recasens, regidor d'Educació de l'Ajuntament de Reus considera que els trets inclusius del programa permeten adaptar les activitats i que 14 participants amb necessitats educatives específiques puguin participar-hi.

Els casals

Els 8 casals temàtics es troben ubicats a les escoles del municipi a diferents espais de la ciutat com, per exemple, poliesportius. A més, compten amb la col·laboració d'entitats i empreses d'experiència reconeguda en l'àmbit de l'educació. Aquests enllaços permeten als infants gaudir d'un estiu ple de tallers, dansa, robòtica, teatre i esport. 

Els 17 torns de dues setmanes cadascun del programa d'activitats finalitzarà el dia 12 d'agost amb l'últim casal de robòtica i tecnologia "Píxels, bits, bots... Acció!" ubicat a l'escola Marià Fortuny.

Paraules clau:

Notícies relacionades