Back to top

Els partits que aspiren a entrar a l'Ajuntament de Reus

Partit Popular, En Comú Podem, Reus En Moviment, Entre Veïns, VOX i Valents, actualment sense regidors al consistori, aspiren a entrar-hi aquest diumenge.

Aquest diumenge, un total de dotze candidatures postulen a l'alcaldia de Reus.avui. En aquest darrer dia de campanya, volem fer un repàs de la resta de partits, sense representació, que també es presenten als comicis d'aquest diumenge:

PP

El Partit Popular torna a presentar-se després de perdre la representació al plenari l'any 2019. Enguany, ho fan amb l'ímpetu per a tornar-hi a entrar, amb la candidata Sílvia Virgili. Amb el lema 'Reus entre tots', la seva campanya s'ha centrat en la seguretat, la cultura i la millora de la via pública. 

Reus En Comú - Podem
 
Una altra formació que repeteix als comicis és la coalició entre En Comú i Podem. Els de la formació lila, amb Nazaret Troya i Andreu Agredano al capdavant, posen sobre la taula qüestions com la salut mental, apropar l'energia pública a la ciutadania, posar facilitats per a millorar la qüestió de la salut mental o incrementar el nombre de zones verdes a la ciutat. 

Entre Veïns
 
Per la seva banda, Entre Veïns també repeteix en aquests comicis amb Valentín Rodríguez. La campanya l'han centrada en reclams històrics dels veïns i veïnes d'arreu de la ciutat, com la descentralització de les oficines d'atenció ciutadana o l'impuls de producte quilòmetre zero. 

Reus En Moviment
 
Reus En Moviment, en canvi, es presenta per primera vegada a les eleccions reusenques. L'antic cupaire, David Vidal, encapçala aquesta nova proposta perquè sigui "la ciutadania la que decideixi", tal com ha portat per bandera al llarg de la campanya. Una idea acompanyada de propostes que giren al voltant del medi ambient i la sostenibilitat d'una manera transversal en tots els àmbits de la ciutat, i també de la salut mental. 

Valents
 
L'altra novetat és Valents, amb Dolors Compte al capdavant. La formació ha centrat les seves propostes en la seguretat a la ciutat i les apostes per a gent gran i els més petits de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades