Back to top

Els veïns de Reus es mobilitzaran al plenari contra l'increment d'impostos

Dijous de reunions i divendres de protestes. Una vintena d'entitats veïnals s'han reunit per fer una crida a manifestar-se al plenari d'aquest divendres. També el sector de la restauració esgrimeix arguments contra l'augment de taxes.

L'increment d'impostos que ha d'aprovar aquest divendres l'Ajuntament de Reus ha provocat les ires de diversos col·lectius de la ciutat. Una vintena d'entitats veïnals, emparades sota el paraigua de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, s'ha reunit aquest dijous per compartir l'enuig i fer una crida a protestar al plenari. Consideren que l'increment d'impostos que planteja el govern és inaudit i excessiu. 

No hi eren totes les entitats però sí una representació significativa. En una reunió amb representants de l'oposició, s'ha acordat mobilitzar-se aquest divendres. Diu Marcos Massó, president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus que "l'avantatge que té l'Ajuntament és que això, quan s'aprovi definitivament a finals d'any, amb el Nadal pel mig, la gent se n'oblidarà. Però ho recordarem quan arribi el primer rebut". 

A més dels veïns, aquest dijous també s'ha reunit el sector de la restauració als qui apujaran la taxa de terrasses un 40%. També estudien sumar-se a la mobilització. 

Connexió en directe

Paraules clau:

Notícies relacionades