Back to top

ERC incideix en la participació i la transformació verda i urbana en el seu balanç

Els republicans es reivindiquen com els responsables de la planificació de l'executiu i de la incidència de les polítiques de participació ciutadana en totes les regidories de l'Ajuntament, més enllà de les que ells mateixos dirigeixen.

Esquerra Republicana ha reivindicat el seu pes dins l'acció del Govern de Reus dels darrers quatre anys. Els republicans, que han fet balanç del mandat que s'esgota en les pròximes setmanes des del barri Gaudí, es mostren com els responsables de la planificació de l'executiu i de la incidència de les polítiques de participació ciutadana en totes les regidories de l'Ajuntament, més enllà de les que ells mateixos dirigeixen.

La seva candidata a l'alcaldia, Noemí Llauradó, ha remarcat també la importància que ha tingut la planificació en els fruits que, asseguren, tindrà la ciutat en un futur pròxim: l'elaboració del Pla d'Acció Municipal els ha permès treballar sobre una guia aquests quatre anys i l'elaboració del pla estratègic Reus Horitzó 32 ha permès dibuixar els projectes i objectius de Reus durant la pròxima dècada.

En aquest sentit, Llauradó ha reconegut que també s'han assentat les bases de grans projectes de transformació urbana com els del Carrilet, el Carme o la zona del carrer Ample, tot i que s'hauran de completar en futurs mandats. Tot i això, es mostra confiada que els projectes que ara s'han planificat s'acabaran executant. De fet, la republicana ha assegurat que espera poder-los completar des del pròxim govern, tot i que ha afirmat que, si cal, també treballaran des de l'oposició perquè siguin una realitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades