Back to top

ERC tanca la campanya amb la convicció de guanyar les eleccions

En l'últim dia de campanya, el partit republicà ha aprofitat per fer balanç d'aquests quinze dies de període electoral. Asseguren que, durant aquestes dues setmanes, han pogut explicar el projecte d'Esquerra.

"Ha estat una campanya neta i bona, on no hi ha hagut soroll". Amb aquesta frase ha definit l'alcaldable d'Esquerra a Reus Noemí Llauradó aquests quinze dies de període electoral. El partit republicà està satisfet de la campanya que han fet, i asseguren que han pogut demostrar el seu tarannà. La inexistència d'atacs entre els partits durant aquestes dues setmanes fa palès que a partir del 29 de maig s'hauran de sumar esforços per formar el govern a la ciutat.

Precisament, Llauradó creu que "el resultat es veurà aquest diumenge, on confiem que serem la força més votada". Aleshores, "recaurà sobre nosaltres la responsabilitat de parlar amb tothom que es vulgui sumar en aquest projecte que tenim per Reus". L'alcaldable d'ERC ha volgut ressaltar que "hem posat les bases d'una transformació que es comença a veure i que volem culminar els pròxims anys".

Esquerra considera que és el partit on més ciutadans de Reus es poden sentir identificats, i que creuen que ho han reflectit durant la campanya, on han parlat, segons diuen, amb la ciutadania, "sempre en positiu i futur".

Paraules clau:

Notícies relacionades