Back to top

ERC vol invertir 3 milions d'euros en sòl industrial per atraure inversions a Reus

Els republicans han presentat un paquet de mesures per incentivar la presència industrial al municipi, entre les que també proposen modificacions puntuals del planejament urbà.

Esquerra Republicana vol invertir tres milions d'euros durant el pròxim mandat per millorar la quantitat de sól industrial i els polígons de la ciutat. Els republicans asseguren que la seva intenció és destinar 2,4 milions d'euros a l'adquisició pública de nous solars, però oferir-los a un preu més competitiu i ser atractius, en aquest sentit, per fer arribar noves empreses a la ciutat o permetre que les que s'hi troben actualment puguin créixer.

La candidata a l'alcaldia dels republicans, Noemí Llauradó, ha assegurat que quan parlen amb el sector empresarial "ens traslladen una realitat molt clara: hi ha manca de sòl industrial a Reus. En aquest sentit, voldria destacar la compra de sòl industrial després d'anys en què no s'ha actuat en aquest àmbit. El nostre objectiu és aconseguir més sòl industrial per atraure inversions i el manteniment i l'arribada de noves empreses al municipi".

D'altra banda, també aposten per fer modificacions puntuals del Pla General d'Ordenació Urbana per crear nou sól industrial a la ciutat amb les característiques que a hores d'ara demana el sector, principalment parcel·les amb més superfície. Tot plegat, es durà a terme en aquells punts de la ciutat que defineixi com a prioritaris un estudi encarregat pel consistori a la Universitat Politècnica de Catalunya i que estarà llest a inicis d'estiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades