Back to top

Esquerra vol acabar amb les zones fosques de Reus

Els republicans proposen acabar amb totes les zones fosques de la ciutat amb un pla per millorar la seguretat i la qualitat de la il·luminació dels carrers a la nit.

Esquerra Republicana també ha començat aquest dijous a desgranar les seves propostes electorals en vista a les pròximes eleccions municipals. Els republicans volen acabar amb totes les zones fosques de la ciutat amb un pla per millorar la seguretat i la qualitat de la il·luminació dels carrers a la nit.

Sota el lema "A Reus, zero zones fosques", la seva candidata, Noemí Llauradó, afirma que després de reunir-se amb diverses associacions de veïns de la ciutat, aquesta ha estat una de les qüestions que més se'ls ha posat sobre la taula, especialment per part del col·lectiu femení, que en molts casos evita passar per carrers menys il·luminats per la sensació d'inseguretat.

En aquesta línia, Esquerra afirma que vol dur a terme marxes per diferents barris de la ciutat amb els seus veïns per detectar totes aquestes zones i afegir-les com a espais on cal intervenir en el pròxim Pla Director d'Inversions de la Via Pública. Els republicans aposten també per llums LED i per una poda més recurrent dels arbres perquè la llum sigui més intensa i eficient i també arribi a peu de carrer.

Paraules clau:

Notícies relacionades