Espanya supera Alemanya per cinc a zero i espera Itàlia a semifinals

La selecció espanyola d'hoquei patins s'ha classificat per una nova semifinal del campionat europeu amb una nova gran actuació del roig-i-negre Sergi Aragonès.

Espanya ja és a les semifinals de l'Europeu d'hoquei patins de Sant Sadurní d'Anoia després de superar per cinc gols a zero al conjunt d'Alemanya. El partit de quarts de final ha començat amb domini de l'equip entrenat per Guillem Cabestany que controlava el tempo del matx. En el minut 2 de partit, Martí Casas ha inaugurat el marcador amb una gran mitja volta dins de l'àrea.

La superioritat espanyola s'ha plasmat 10 minuts més tard quan César Carballeira ha anotat el 2-0 amb un xut des de gairebé mitja pista. Tres minuts més tard, Sergi Aragonès feia el seu tercer gol del campionat amb un gran u contra u davant el porter i posar encara més distància al marcador. Amb el 3-0 s'ha arribat al final dels primers 25 minuts.

La segona meitat ha començat igual que la primera, amb domini de la selecció espanyola i diverses ocasions clares. El quart gol ha arribat al minut 32 de partit quan, de nou Aragonès, ha convertit un penal que ell mateix ha provocat. Així doncs, el 55 d'Espanya ha culminat el seu doblet particular del partit davant de l'afició i a casa seva.

Dos minuts més tard, el jove jugador Roc Pujadas no ha pogut transformar una pena màxima per a augmentar la distància en el marcador, però minuts després, s'ha refet marcant un autèntic golàs picant la bola entre les cames del porter alemany. Un 5 a 0 amb el que s'ha arribat al final del partit i que ha donat el pas a Espanya a les semifinals de l'europeu.

Aquest divendres al vespre, semifinals davant Itàlia a qui el conjunt espanyol ja va superar per 4 a 7 a la fase de grups.