Back to top

Èxit del primer taller de meditació per a gent gran

L'activitat, que ha tingut lloc a la Biblioteca Central Xavier Amorós, vol mantenir-se viva de cara al futur amb el propòsit de fomentar l'envelliment actiu.

Una vintena de persones han assistit a la primera sessió de meditació presencial per a gent gran que organitza la regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus. Amb les mesures de seguretat i higiene adients, els participants han agafat lloc a l'exterior de la Biblioteca Central Xavier Amorós i han seguit les directrius de la directora de Mas Pintat, la Rosa Martí, que ha estat la persona que ha liderat aquesta primera sessió de mindfulness presencial.

Sorgida del confinament

L'activitat va començar espontàniament durant el confinament per calmar les ments d'aquestes persones i reduir tots aquells sentiments de solitud. L'èxit ha estat evident, i és per això que el consistori ha decidit convertir-ho en sessions presencials. El propòsit és donar-li un futur a aquestes sessions, sobretot en aquests moments d'incertesa.

Meditació de gent gran

Envelliment actiu

El taller de meditació s'emmarca dins del programa d'activitats d'estiu per a la gent gran que tindran lloc durant tot el mes de juliol. A banda d'aquesta, el col·lectiu també podrà gaudir del 'Cinema Solidari a la Fresca' i del taller 'Fem memòria a viva veu'.

Paraules clau:

Notícies relacionades