Back to top

Trio d'èxits de la Banda Simfònica de Reus a Itàlia

La formació reusenca ha participat en el concurs Flicorno d'Oro i ha obtingut el segon premi com a banda, un reconeixement a millor director i una menció honorífica a un dels músics més joves.

Nou èxit de la Banda Simfònica de Reus, ara a Riva del Garda, a Itàlia. Han aconseguit la segona plaça al concurs internacional Flicorno d'Oro, a només dècimes de la banda classificada en primer lloc. 

El mèrit és encara més gran tenint en compte que van decidir presentar-s'hi el mes de setembre, i al desembre l'organització els va comunicar que havien de participar en una categoria superior de la prevista. La banda reusenca ha superat amb escreix el repte, no només amb el segon lloc com a banda, sinó amb el reconeixement a Ramon Reverté com a millor músic al festival i una menció honorífica al saxo Nil Arcas.

La punta de l'iceberg

L'èxit recollit a Itàlia el consideren la punta de l'iceberg d'un procés que fa anys que es va engegar, i que s'ha intensificat els últims mesos. L'esforç dels músics de la banda es veu recompensat per resultats com aquest assolit a Itàlia. Tot i això, admeten que els cal suport econòmic per poder continuar participant en concursos internacionals com aquest. Una dinàmica que tenen ganes de poder mantenir.

Dos concerts abans del descans

Abans del merescut descans en tornar d'Itàlia encara tenen per davant dos concerts, al Teatre Fortuny de Reus i a la Sénia. Després d'aquestes dues actuacions sí que confien poder agafar aire per emprendre nous reptes.

Paraules clau:

Notícies relacionades