Back to top

Èxit en el concert d'aniversari de la Banda Simfònica de Reus

Les bandes sonores de Harry Potter i el Senyor dels Anells han estat les protagonistes del Concert d'Aniversari de la Banda Simfònica de Reus, que ha omplert el Teatre Bartrina en dos passis diferents

La Banda Simfònica de Reus ha omplert gairebé dos Teatres Bartrina en poques hores de diferència. Una fita que han assolit després d'haver exhaurit ràpidament les entrades pel passi de les vuit del vespre, l'únic que estava programat. Les bandes sonores del Senyor dels Anells i Harry Potter han omplert de màgia un Bartrina que ha gaudit de valent amb la música interpretada per la Simfònica. Un èxit de venda d'entrades que ha suposat un plus de motivació i responsabilitat per l'entitat.

Quatre temes de les pel·lícules de Harry Potter, tres arranjaments dels films del Senyor dels Anells i dues peces basades en l'obra de Tolkien que no tenen res a veure amb la pel·lícula, han arrancat els aplaudiments d'un públic entregat que ha confirmat l'èxit del concert d'aniversari de la Banda Simfònica de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades