Back to top

El Festival del Vi i la Gastronomia de Cambrils, un pas per desestacionalitzar el turisme

Una 13a edició que busca promocionar el producte local i de proximitat, però amb l'objectiu d'arribar també a turistes que venen de lluny

La Fira del Vi de Cambrils, ara considerada el Festival del Vi i la Gastronomia, arriba a la vila marinera un any més amb l'objectiu de convertir el parc del Pescador en un gran aparador de productes de proximitat i mantenir Cambrils com a capital de la gastronomia de la Costa Daurada. 

Les dates escollides per aquest esdeveniment ajuda molt a l'afluència de visitants, no només del territori, sinó també turistes vinguts de lluny. Segons la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils, Camí Mendoza, el sector serveis de la vila registra reserves que "pregunten pel Festival i busquen visitar-nos aquest cap de setmana". 

Encara que pugui semblar que l'objectiu sigui cada any créixer en nombre de visitants, des de l'Ajuntament aposten per una millor experiència i "que la gent vulgui repetir". Assegura que "el Parc del Pescador té la capacitat que té, i no busquem canviar la localització perquè el format ens agrada".

La regidora assenyala aquest esdeveniment com un dels primers actes per a desestacionalitzar la seva activitat turística. Esperen, des del consistori, poder anunciar nous actes que giraran al voltant del món gastronòmic pròximament. 

Paraules clau:

Notícies relacionades