Back to top

El FIMC tanca amb més de 16.000 espectadors

Després de 10 dies, el Festival de Música de Cambrils ha baixat la persiana amb una ocupació que ronda el 70%.

📸 S. Morris

Luz Casal, una de les veus femenines destacades del panorama musical espanyol, ha estat la protagonista del concert de clausura del Festival Internacional de Música de Cambrils. Un festival que durant 10 dies ha ofert 9 concerts, després que s'hagués d'anul·lar pel fort vent de divendres, el que havia d'anar a càrrec de This Is Michael. Malgrat tot, el festival, per on han passat artistes com Rosario, Stay Homas o Ara Malikian, ha sumat prop de 16.500 espectadors, una xifra que satisfà els organitzadors.     

Miki Núñez se suma a la solidaritat

El dissabte va ser el músic i compositor Miki Núñez qui va rebre l'entusiasme del públic, un públic de totes les edats que va poder escoltar els temes del seu nou disc "121". El cantant va oferir un repertori amb cançons com La venda, Suerte o Escriurem, una de les cançons més conegudes del músic català. 
A més, el concert va ser solidari, ja que una part del que es va recaptar en la venda d'entrades, més de 2.000 euros, anava destinada a l'entitat Swim for ELA, que dona suport tant a les persones afectades per la malaltia com a les seves famílies.

Paraules clau:

Notícies relacionades