Back to top

GEPEC denuncia una poda abusiva de l'arbrat de Reus

L'entitat ecologista considera que l'eliminació d'alguns exemplars i la poda realitzada no són actuacions adequades pel manteniment de la biodiversitat de la ciutat.

El Gepec-EdC ha observat en el darrer mes algunes actuacions en l'arbrat de la ciutat de Reus que consideren poc curoses amb la biodiversitat i el benestar de les persones com la tala d'arbres madurs sense justificació aparent o la poda abusiva en exemplars que acullen nius d'ocells.

Insisteixen que Reus ja és una ciutat amb dèficit de zones verdes i consideren que les actuacions dutes a terme no tenen en compte la funció ecològica que els arbres fan a la ciutat, ni la biodiversitat que depèn d'aquests exemplars. Des de Gepec també posen de manifest el detall que, sovint, "davant d'una obra hi ha un arbre talat", fet que també consideren poc respectuós amb l'entorn.

Arbre tallat a la Riera Miró
Imatge cedica: GEPEC-EdC

Des de GEPEC-EdC s'han posat en contacte amb l'Ajuntament per demanar explicacions dels motius pels quals s'han dut a terme aquests treballs i esperen la rsposta del consistori que s'hauria de donar en el termi d'un mes.

Paraules clau:

Notícies relacionades