Back to top

Gerard Marsal reescolta Gabriel Ferrater

L'artista és el protagonista del segon episodi del cicle Paradigmes que té lloc a Cal Massó. Marsal ha volgut crear un paratge sonor al voltant de la figura del genial poeta

El músic reusenc Gerard Marsal presenta aquest dijous el muntatge "R muda" en el marc del cicle de creació contemporània Paradigmes que, enguany i amb motiu de la commemoració de l'Any Ferrater, es dedica al poeta reusenc Gabriel Ferrater. Es tracta d'una instal·lació sonora que es podrà veure i escoltar a Cal Massó, aquest dijous dia 10 de març i l'endemà divendres, dia 11 de març, des de les 19:00 h fins a les 21:00 h. 

Gerard Marsal, que ha volgut crear una mena de paratge sonor, d'allò que acompanyava i vivia Gabriel Ferrater a la seva època. La proposta sorprèn per l'atreviment i també pel muntatge tècnic i estètic. Aquest és el segon esdeveniment en el marc dels paradigmes després que Zoraida Rosselló inaugurés el cicle amb la seva proposta 'Que no ens passi res' i que s'acostava més a la performance. En aquesta ocasió Marsal proposa un passeig a través d'un conjunt de mitja dotzena de  muntatges per tot Cal Massó. 

Paraules clau:

Notícies relacionades