Un gol de Xavi Jaime dona els tres punts al Reus FCR

Cinquena victòria en sis partits del Reus a l'Estadi, un triomf que situa als de Marc Carrasco en la tercera plaça de la classificació.

L'idil·li entre el Reus i l'Estadi continua. Els roigs-i-negres han sumat una important victòria a casa contra el Mollerussa, rival que ha plantat cara i que ha tingut opcions per empatar el duel en més d'una ocasió. En una primera part amb una opció de perill per cada equip, la balança s'ha decantat cap al bàndol local amb un gol de Xavi Jaime, qui ha aprofitat una gran assistència de Ramon Folch per fer la primera i única diana del duel (1-0).

Ja a la represa, els visitants han tingut minuts de domini i també un xut al pal per fer l'empat. La resposta del Reus ha arribat mitjançant Jordi Oribe, que ha perdonat dues oportunitats per sentenciar. Ja en l'últim sospir (s'havien afegit quatre minuts de descompte i el partit s'ha allargat fins al 97), Xavi Molina ha tret l'últim atac visitant sobre la línia de gol. Victòria per un Reus que escala fins a la tercera posició de la Tercera Federació, i que es col·loca a tres punts de l'Olot, líder i pròxim rival dels roigs-i-negres (diumenge a les 17:00 h).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero