Golejada del Reddis a Bonavista

Amb aquest triomf, els roigs-i-negres poden certificar el passi a la fase d'ascens aquest mateix cap de setmana guanyant a l'Altafulla a l'Estadi Municipal.

El Reddis ha deixat enrere la derrota contra La Canonja amb una golejada al camp del Cultural Bonavista. Els de Marc Carrasco van sortir buscant els tres punts, i tot i el 2 a 6 final, no va ser un duel senzill. Uri Benito des del punt de penal va avançar els visitants, però abans del descans Mohamed va fer l'empat (1-1).

A la represa domini aclaparador del Reddis, que en els primers vint minuts de la segona part van deixar el partit dat i beneit. Òscar Morell, Uri Benito de nou, Adrià Suárez i Aleix Llobet van situar un 1 a 5 contundent en el marcador. A les acaballes del partit Alejandro Soto pels locals i el Cholo pels visitants, van col·locar el definitiu 2 a 6.

Amb aquesta victòria, els de Marc Carrasco poden classificar-se per la fase d'ascens si aquest diumenge guanyen a l'Altafulla a l'Estadi Municipal.

FOTOGRAFIA: CF Reddis