Back to top

Guerra oberta entre la World Skate i l'EHCA per la Lliga Europea

Continuen les disputes entre la World Skate i l'Associació de Clubs Europeus d'Hoquei Patins. Ara, l'ens federatiu ha fet públic un nou format de la Lliga Europea que contradiu el que va anunciar l'EHCA aquesta mateixa setmana.

La World Skate i l'EHCA continuen sense enterrar la destral de guerra. Aquest dimarts es coneixia que, finalment, els equips de l'Associació de Clubs Europeus d'Hoquei Patins s'havien inscrit a la Lliga Europea, una competició que tindria un format de dos grups de vuit equips i una Final a Vuit per concloure el certamen.

Doncs bé, la World Skate no s'ha volgut quedar enrere i ha emès un comunicat on assegura que el format de la màxima competició continental no és el que va fer públic l'EHCA. La competició, segons l'ens federatiu, comptarà amb vint equips, dividits en quatre grups de cinc equips, que jugaran una lligueta a una volta. Els dos primers de cada grup es classificaran per una segona ronda, que serà de dos grups de quatre equips, i, els dos primers es classificarien per una Final a Quatre. Res a veure amb el format que va fer públic l'EHCA

Ara caldrà veure què hi diu la mateixa Associació de Clubs sobre aquest nou format presentat per la World Skate.

Paraules clau:

Notícies relacionades