Back to top

"Hem guanyat en qualitat de vida"

Això és el que en pensen els veïns de la plaça de les Oques de Reus, sis mesos després que la nova parada de busos interurbans s'hagi traslladat al davant de la biblioteca Central Xavier Amorós.

Durant 20 anys, les pancartes en contra que els busos interurbans fessin parada a la plaça de les oques de Reus, formaven part de la fisonomia dels edificis que envolten la zona.

Més de 20 anys de reivindicacions

I després de dues dècades, finalment, aquest estiu les reivindicacions arribaven a bon port i entrava en funcionament la nova parada de busos situada al davant de la biblioteca Central Xavier Amorós.

Sis mesos més tard, la presidenta de la comunitat de la plaça de les Oques, Isabel Monasterio, fa un balanç més que positiu. "Estem encantats. Hem guanyat qualitat de vida".


📲  NOVETAT Vols denunciar algun tema del teu barri? Tens fotos o vídeos que creus que poden ser notícia? DEMANA ACCÉS AL NOU GRUP DE FACEBOOK CLICANT AQUÍ


"És molt difícil canviar una parada de lloc"

La nova parada es troba a només 200 metres de l'anterior, però la convivència entre transport públic i veïns ha fet un gir de 180 graus. Ara bé, la directora dels Serveis Territorials de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona, Trini Castro, assegura que aquest canvi no és l'habitual i que difícilment es canvia la ubicació de les parades.

Malgrat que veïns i administració es mostren satisfets amb el canvi de parada, la polèmica al voltant dels busos interurbans no s'atura. El grup municipal de la CUP ha presentat aquest divendres, 21 de gener, una moció al plenari municipal perquè es millorin els horaris i les freqüències del servei.

Paraules clau:

Notícies relacionades