Back to top

Junts carrega contra ERC per la decisió presa sobre el Mercat del Carrilet

Una setmana després de la decisió del govern municipal, Junts critica l'anunci de mantenir l'actual ubicació del Mercat del Carrilet.

El dijous de la setmana passada, el govern de Reus va explicar que el Mercat del Carrilet no es mouria. Una decisió que va prendre el govern encapçalat per l'alcaldessa Sandra Guaita i que està format pel PSC, Esquerra i Ara Reus. Una decisió que des de Junts per Reus expliquen que els ha "sorprès", ja que el partit republicà i el municipalista "van prendre la decisió de canviar la ubicació del Mercat del Carrilet i també van votar a favor de la compra de la nau de l'avinguda del Carrilet", la nau on s'havia de reubicar el Mercat, segons el plantejament proposat per l'aleshores govern de Carles Pellicer.

En declaracions a Canal Reus, la regidora de Junts Teresa Pallarès, ha carregat contra el partit republicà, qui assegura que "ha sucumbit al Partit Socialista". La portaveu del partit ha explicat que "la reforma que es farà al Mercat del Carrilet ha de tenir en compte les mancances estructurals de l'edifici"; i que també "s'ha de treballar en la concessió de les parades", que expira el juny de l'any vinent.

Paraules clau:

Notícies relacionades