Back to top

JuntsxRiudoms presenta la columna vertebral de la seva candidatura

Inma Parra, Francesc Mestre i Margarida Mallafré acompanyaran a Sergi Pedret i Isabel Gómez al capdavant de la llista

JuntsxRiudoms ha fet públic els que acompanyaran al capdamunt de la llista a Sergi Pedret i Isabel Gómez a les pròximes eleccions municipals d'aquest mes de maig. Dos d'ells són Inma Parra i Francesc Mestre, que ja són regidors en el mandat actual.

La primera, es troba al capdavant de la regidoria de Promoció Municipal, Esports, Igualtat i Salut, mentre que Mestre se n'ocupa de les àrees de Dinamització Social i Seguretat Ciutadana, que inclouen Joventut i Lleure, Entitats, Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Aquest darrer no ha format part del plenari durant tot el mandat, sinó que va entrar a l'equip de govern el passat 2022, quan Núria Mas va renunciar al seu càrrec com a regidora

Margarida Mallafré, nova cara a la llista

Com a nova incorporació hi entra Margarida Mallafré. Comerciant local de tota la vida, està fortament vinculada a l'activitat social del municipi, sobretot en l'àmbit religiós. 

Amb aquests tres noms confirmats, ja es coneixen quines seran les cinc persones que encapçalaran la llista de JuntsxRiudoms. Una llista que, remarquen, volen uqe sigui "transversal, amb cares noves i conegudes, que combini l'experiència dels anys amb l'energia de la joventut". Tot i això, encara es desconeix en quin ordre ho faran, excepte les dues primeres posicions. Isabel Gómez i Sergi Pedret es presenten en format de co-candidatura, amb la proposta de liderar l'Ajuntament de Riudoms amb dos anys d'alcaldia de Pedret i els dos següents per a Gómez.

Paraules clau:

Notícies relacionades