Back to top

La CUP critica la gestió dels cribratges i en demana més

La CUP critica la gestió dels testos massius a Reus i demana que se'n tornin a fer, això sí, en ubicacions més properes i sense segregació per barris. El grup municipal també s'ha mostrat crític amb l'absència del govern per vacances

La CUP denuncia l'absència del govern reusenc, en el que creuen que està sent un dels moments més crítics viscuts en la història recent de la ciutat. La formació política assenyala que el govern municipal no està generant ni seguretat ni confiança a la ciutadania, amb la seva gestió. Des de la CUP, asseguren que l'absència d'interlocutors del govern en dels darrers dies ha fet difícil treballar per la ciutat des dels grups de l'oposició. 

Edgar Fernández, representant del grup municipal, ha lamentat la poca presència del regidor de Salut, Òscar Subirats, en un moment d'emergència sanitària, així com la del titular d'Educació. Ara que la ciutat es prepara per a la tornada a les aules, el regidor cupaire assegura que no han rebut informació sobre com es prepara aquesta tornada des del consistori.  

Crítica a la gestió dels cribratges

Pel que fa als cribratges massius, la formació política també s'ha mostrat crítica amb la gestió que se n'ha fet des del consistori. Consideren que la discriminació per barris va ser injustificada i a més, asseguren que les 3.000 PCR, que no es van arribar a fer totes, eren insuficients pels aleshores 8.000 casos sospitosos. 

Per tot plegat, la CUP reclama un ple monogràfic per afrontar de manera crítica però constructiva totes les qüestions que se'n deriven, d'aquesta crisi sense precedents. 

Paraules clau:

Notícies relacionades