Back to top

La FEHT veu amb bons ulls l'arribada del passaport Covid

La Federació d'Empresaris d'Hosteleria i Turisme de la província de Tarragona valora positivament la implantació del passaport Covid, el document que ha de facilitar els viatges per Europa.

El passaport Covid està sent protagonista en les darreres hores. El document s'està implantant en alguns indrets de l'Estat, tot i que encara no ha arribat a Catalunya. Des de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona veuen amb bons ulls l'arribada del passaport, perquè consideren que "és imprescindible l'arribada del client estranger". Només a la demarcació suposa "gairebé un 50% dels nostres visitants en un any habitual".

La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, considera "essencial" el document, perquè amb l'arribada del turisme internacional "es podria parlar d'una petita recuperació en aquesta temporada d'estiu. Necessitem que aquest client arribi, i que ho faci amb el passaport Covid ho facilita molt". 

Horaris ampliats

Des de divendres la restauració pot obrir fins a 19 hores ininterrompudes (de les 6 h a la 1 h), una flexibilització que "ajuda a la recuperació econòmica en un sector molt castigat". Qui encara no pot aixecar la persiana és l'oci nocturn, el sector "més castigat de tots" i que, segons Cabré, "està disposat a complir amb les mesures que se li exigeixin". Permetre'n l'obertura "és essencial", assegura la presidenta de la FEHT. 

L'arribada de vols nacionals a l'Aeroport de Reus també són "notícies favorables que ajuden a la recuperació". 

Paraules clau:

Notícies relacionades