Back to top

La gespa de l'Estadi Municipal de Reus, en mal estat

La setmana passada es va disputar la tercera edició del Trofeu Ciutat de Reus a l'Estadi Municipal, on a banda dels partits que es van jugar, també es va fer palès el mal estat de la gespa de l'Estadi Municipal. 

Clapes en diverses zones del camp o sectors de gespa on en prou feines es veu l'herba confirmen el mal estat del terreny de joc de l'Estadi Municipal. Una instal·lació que aquest estiu ha viscut una temporada intensa de futbol americà amb els partits dels Barcelona Dragons. A la competició també se li ha de sumar l'onada de calor del mes d'agost i una anterior ressembra que no va sortir bé

Fonts consultades per Canal Reus asseguren que hi ha una manca de personal i de maquinària per poder cuidar la gespa de l'Estadi i que el calendari és molt ajustat perquè la temporada comença aviat. Ara mateix s'està fent una ressembra de la gespa de l'Estadi i s'espera que d'aquí a quinze dies ja surti la nova llavor.

De fet, el CF Reddis havia de disputar aquest cap de setmana el primer partit de lliga a casa contra el Morell, però la ressembra del camp ha fet que juguin el partit en terreny visitant i, d'aquesta manera, els tres primers partits de lliga els jugarà lluny de casa (19/09 Vs. CD Morell; 25/09 Vs. CE Cambrils Unió; 02/10 Vs. CF Pobla de Mafumet B). El debut a l'Estadi serà contra el CD La Floresta el 10 d'octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades