Back to top

La Loteria de Nadal torna a posar l'atenció en La Pastoreta

A pocs dies d'aquest joc d'atzar, les persones s'apropen a comprar un dècim abans que arribi el dia assenyalat

El dia 22 de desembre és un dia assenyalat en el calendari de moltes persones. Un dia on la vida pot canviar si apostes per la Loteria de Nadal. Hi ha qui compra dècims al llarg de tot l'any per allà on viatja, o qui a correcuita l'obté d'última hora. 

Aquests que s'apropen a escassos dies del sorteig a les administracions fan que es noti el favoritisme per algunes seus a l'hora d'aconseguir el seu dècim. A Reus, és ben sabut que una afortunada és La Pastoreta, que acumula premis importants al llarg de la seva història. 

La gerència de l'administració de loteria apunta que cada any milloren les seves vendes, malgrat que el Camp de Tarragona no sigui un territori que destaqui per la quantitat de loteria que es compra. Per enguany, la previsió és que es vengui entre un 5 i un 8% més de loteria de Nadal respecte de l'any 2022.

Les cues comencen a notar-se davant la Pastoreta, igual que a la resta d'administracions d'arreu, on el moviment de clients interessats per dècims augmenta a mesura que s'apropa el 22 de desembre. Només queda esperar per a saber si la sort torna a aterrar a Reus en un dels sortejos més important de l'any.

Paraules clau:

Notícies relacionades