Back to top

La màgia torna als carrers de Reus amb la Cavalcada dels Reis

Després d'un 2021, en què la cavalcada també es va haver d'adaptar a conseqüència de la pandèmia, aquest 2022 els Reis Mags d'Orient han tornat a repartir caramels pel centre de la ciutat.


Avui és 5 de gener i això vol dir que la d'avui serà la nit més màgica de l'any. A Reus, Ses Majestats han arribat a la ciutat a les 16.30 h i han estat rebuts per l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens. 

Ara bé, el moment més esperat per a petits i grans no ha arribat fins a les 18.30 h, quan ha arrencat la Cavalcada dels Reis 2022. Una edició més que esperada, després que l'any passat la pandèmia obligués a adaptar-la i es transformés en un campament reial al parc de Sant Jordi.

Malgrat tot, enguany la Cavalcada dels Reis a Reus ha tornat al carrer i ha seguit el recorregut tradicional: Carrer Ample, plaça de la Llibertat, avinguda Prat de la Riba, avinguda President Companys, carrer Sant Joan, raval de Jesús, raval de Martí Folguera, raval de Robuster, raval de Sant Pere, plaça de la Sang, raval del Pallol, plaça Catalunya, raval de Santa Anna, carrer Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici han seguit pel carrer Llovera i Monterols fins a la plaça del Mercadal. 

cavalcada carameñs

Un recorregut, en què la pluja de caramels ha tornat a centrar l'atenció dels més menuts, mentre els ulls dels més grans tornaven a il·luminar-se com si mai haguessin perdut la il·lusió. 

Paraules clau:

Notícies relacionades