Back to top

La nevada també ensorra una granja a Falset

Els Bombers van haver d'activar quatre dotacions. Hi havia 50 animals i la gran majoria van poder ser alliberats. Com a mínim una quinzena de cabres van perdre la vida sepultades.

Els efectes del temporal Filomena al Priorat continuen. Aquests dimarts, els municipis de la comarca busquen tornar de mica en mica a la normalitat. La neu s'ha tornat glaç i la circulació en alguns punts encara és complicada. 

granja

La nevada, però, continua deixant històries i algunes d'elles tràgiques. Si aquest dilluns els explicàvem el cas d'una fàbrica que veia com s'esfondrava tot el sostre a Falset, al mateix municipi també es va veure afectada una granja. 

Segons expliquen els Bombers, es van activar quatre dotacions per revisar l'estat de la granja, en la qual hi havia uns 50 animals. "La majoria s'han alliberat en bon estat i s'han traslladat a un altre cobert, el qual prèviament n'hem assegurat l'estructura i retirat la neu del sostre", expliquen des del cos de Bombers a través de les xarxes socials. 

La part més funesta és la mort de, com a mínim, una quinzena de cabres. I és que la coberta de la granja, de prop de 300 metres quadrats, va cedir davant el pes de la neu acumulada, sepultant els animals.  

granja

Imatges cedides

Paraules clau:

Notícies relacionades