Back to top

La nova parada de busos interurbans va agafant forma

Una nova parada que acollirà totes les rutes de busos interurbans que actualment paren a la plaça de les Oques. Totes excepte Reus-Castellvell i Reus-Salou.

Les obres de la nova parada de busos interurbans de l'Àrea de zona blava Riudoms estan a punt de finalitzar-se. Uns treballs que compten amb un pressupost de 400.000 euros i que, segons la previsió inicial, s'havien d'haver enllestit a principis de maig. 

Una reivindicació dels veïns de la plaça de les Oques

Fa més de vint anys que el veïnat de la plaça de les Oques es queixa del soroll i la contaminació que generen les més de 400 expedicions diàries. A principis del 2019, l'Ajuntament de Reus va anunciar que es traslladarien tots els busos interurbans que actualment paren a la plaça de les Oques a l'Àrea de zona blava Riudoms, davant la Biblioteca Central Xavier Amorós. 

Reus-Castellvell i Reus-Salou

La nova ubicació pretén descongestionar el trànsit i afavorir la mobilitat dels vehicles a la zona de la plaça de les Oques. Es traslladaran totes les rutes interurbanes a excepció de Reus-Castellvell i Reus-Salou.

Reus Transport aposta per la eficiència i la comoditat en els seus autobusos

L'objectiu del transport públic és el de comunicar els barris més amb el centre de la ciutat d'una manera més sostenible. És per això que des de l'Ajuntament de Reus ja va apostar el 2019 per renovar la flota d'autobusos amb uns vehicles menys contaminants, més eficients i també més còmodes per als usuaris.

En aquest sentit, l'empresa Reus Transport aposta per a l'optimització de recursos com el servei Bus a demanda o les línies adaptades a la comunitat educativa durant el curs escolar.

Paraules clau:

Notícies relacionades