Back to top

La possibilitat d'una vacuna deixa entreveure cert optimisme econòmic

La Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial, juntament amb les Cambres de Comerç del territori, han presentat l'Informe de Conjuntura Econòmica corresponent al 3r trimestre de l'any.

Des del passat mes de març, l'economia ha caigut en picat. I això s'ha vist reflectit en tots els Informes de Conjuntura Econòmica presentats des de l'inici de la pandèmia.

Malgrat tot, aquest dijous, 26 de novembre, s'ha presentat l'Informe corresponent al 3r trimestre de l'any i les perspectives sembla que remunten. Segons assegura l'economista de la Càtedra d'Innovació de la Universitat Rovira i Virgili, Joaquim Margalef, l'existència d'una possible vacuna a principis de l'any vinent fa que aquest trimestre hagi estat molt més positiu que el segon.  

A la recerca d'un major control de la pandèmia

Tot i aquest últim repunt optimista, la por continua present en la majoria d'empreses tarragonines i això provoca que els estalvis augmentin i, per tant, es redueixi la circulació de diners. Una situació que si s'allargués en el temps, seria, segons els economistes, un autèntic problema.

Paraules clau:

Notícies relacionades