Back to top

La Rifa de la Confitura torna a ser un dels protagonistes de Tots Sants a Reus

L'Orfeó Reusenc, el Centre d'Amics de Reus i la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia són tres de les entitats que celebren aquesta tradició

A primera hora del migdia desenes de persones ja s'han aplegat a l'Orfeó Reusenc per comprar els seus números per a la Rifa de la Confitura i Els Panellets. L'acte, típic de Tots Sants a Reus, consisteix en un seguit de sortejos durant tot el dia on es reparteixen dolços i begudes entre els guanyadors, uns premis que enguany consisteixen en productes de quilòmetre 0.

Durant hores, treuen boles numerades de l'1 al 20, que salten en un bombó. Segons Pere Domènech, membre de la Junta de l'Orfeó, 'el premi està assegurat!".

Des de l'organització asseguren que enguany ha estat tot un èxit i consideren que, el fet que el dia de Tots Sants hagi caigut entre setmana i no hi hagi hagut un pont molt marcat, ha afavorit la participació en la rifa.

L'orfeó Reusenc fa més de 90 anys que celebra la Rifa de la Confitura. És l'entitat de Reus que fa més anys que organitza aquesta tradició que data del s. XIX, però no és l'única. El Centre d'Amics de Reus també crida 'Va bola!' des de fa anys així com, també ho fa la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia.

Premis de la Rifa de la Confitura del Centre d'Amics de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades