Back to top

"La Tómbola del Tomb", la nova campanya solidària del Tomb de Reus

Una campanya que enguany destinarà més de 8.000 euros a quatre entitats solidàries reusenques: l'Associació Doctor Tusquelles, Reus Refugi, la Fundació Frederic Bara i a l'acció "Cap nen sense joguina".

"La Tómbola del Tomb" és la nova campanya de Nadal que el Tomb de Reus ha posat en marxa aquest divendres. Enguany la iniciativa funciona a través de butlletes que valen 0,50 cèntims i té una finalitat solidària, els 8.000 euros que es recaptin aniran íntegrament destinats a entitats reusenques de caràcter solidari.

Es poden aconseguir als establiments adherits al Tomb i al Gaudí Centre

Les butlletes es poden aconseguir tant als establiments adherits al Tomb com o al Gaudí Centre. Totes tenen premis: des de dos premis de 1.200 euros, dos de 600 i dos de 200 per gastar a diferents establiments, fins a canvis d'imatges, lots de llibres o diners per gastar amb el mateix funcionament que els Bons Reus.

Els diners que es recaptin aniran destinats a diferents entitats solidàries de Reus: a l'Associació Doctor Tusquelles, perquè les malalties mentals s'han incrementat en l'últim any, a Reus Refugi, perquè promou l'arribada de refugiats a la ciutat, a la Fundació Frederic Bara, destinada a l'educació a l'infant i la seva integració i a l'acció "Cap nen sense joguina".

Paraules clau:

Notícies relacionades