Back to top

La Universitat Rovira i Virgili prioritza la inversió en infraestructures

El Consell de Govern de la URV s'ha centrat en la inversió d'infraestructures com la nova Facultat de Medicina i Ciències.

El Consell de Govern de la Universitat Rovira i Virgili és l'encarregat d'aprovar la planificació estratègica de la Universitat, la modificació i supressió de facultats i proposar al Consell Social el pressupost anual de la Universitat entre d'altres.

Enguany, l'equip de direcció ha presentat a l'organisme la priorització de les infraestructures pendents i noves infraestructures. Entre elles es troba el projecte de la nova Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, que es tracta de l'obra més costosa, per la que es podrien necessitar entre 80 i 100 milions d'euros de pressupost segons un estudi inicial de l'Ajuntament de Reus i que necessitarà finançament extern i l'impuls de l'Ajuntament.

Altres novetats que s'hi trobaran el curs que ve, és l'ampliació de places al grau de medicina, que passarà de les 125 a les 137, sumant-hi així 12 places.

La rehabilitació de l'edifici de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, és un dels projectes que es té com a prioritat, i té per objectiu millorar les condicions en què es troben els estudiants i personal mentre no es concreta el trasllat al Campus Catalunya.

A proposta dels estudiants, que han pogut decidir per primera vegada aquest curs a través dels pressupostos participatius, els campus de la Universitat comptaran amb bancs de pícnic, taules de tenis taula i fonts d'aigua que s'instal·laran entre el mes de juny i el proper desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades