Back to top

L'AEHT i Priorat Enoturisme es mariden per enfortir la comarca

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la demarcació de Tarragona i Priorat Enoturisme han presentat aquest dimecres l'acord de vinculació d'ambdues entitats.
AEH Tarragona

L'encant del Priorat és indiscutible. I això ho saben molt bé des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la demarcació Tarragona (AEHT). Una entitat que porta dos any picant pedra, perquè el col·lectiu Priorat Enoturisme s'unís a l'associació.

Un maridatge que ha acabat arribat a bon port, amb la voluntat d'enfortir i representar el sector a la comarca, però sense perdre la seva identitat, tal com assegura el president de l'AEH provincial, Francesc Pintado. 

Bones expectatives turístiques de cara a la temporada d'estiu

Com afectarà la pandèmia al turisme de la comarca també ha estat un altre dels punts a comentar. En aquest sentit, el president de Priorat Enoturisme, Roger Felip, s'ha mostrat positiu i destaca que la comarca s'ha convertit en un espai idoni en la situació actual.

El Priorat ha passat de ser la comarca més empobrida de Catalunya a ser una de renom internacional

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, ha destacat l'evolució que ha viscut la comarca en els últims anys. Assegura que el PIB turístic de la comarca ha crescut en un 24,5%, passant de ser la comarca més empobrida de Catalunya a ser una de renom internacional.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades