Back to top

L'Ajuntament paga 850.000 euros per la nau del nou Mercat del Carrilet

La nau està situada a l'avinguda del Carrilet

El consell d’administració de Reus Mobilitat i Serveis va informar ahir,  2 de novembre, de l’operació de compra de la nau ubicada a l’avinguda del Carrilet, 20, amb l’objectiu de construir-hi el nou Mercat del Carrilet. La signatura del contracte de compra-venda es va fer el passat 28 d’octubre per un import de 850.000 euros.

La nau està situada a l'avinguda del Carrilet, en una zona molt cèntrica i en la mateixa zona d’influència de l’actual Mercat del Carrilet. L'Ajuntament ha valorat que l’entorn de l’edifici és favorable per una ubicació comercial, ja que es troba situat al centre del barri del Carrilet i la nau està situada a tocar de l'aparcament subterrani Carrilet.

L'Ajuntament considera que l’edifici compleix amb les característiques idònies per poder desenvolupar l’activitat de mercat municipal: 2.074 m2 construïts i 1.873 m2 útils per a espai de venda i una superfície semblant a la de les actuals instal·lacions del mercat.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, considera que “amb l’operació de compra de la nau seguim endavant en el compromís de mantenir  l’activitat de mercat i venda de producte fresc a l’entorn del Carrilet amb un nou emplaçament què, per les seves característiques, millorarà considerablement el seu atractiu comercial”.

A partir d’ara, Reus Mobilitat i Serveis podrà començarà a redactar el projecte arquitectònic i iniciar la comercialització dels espais de l'equipament.

Paraules clau:

Notícies relacionades