Back to top

L'Arquebisbat lliura les claus del Bràvium a l'Ajuntament de Reus

Aquest dimecres a la tarda s'ha signat el conveni de cessió de l'espai del carrer de la Presó. La Diputació de Tarragona arrancarà ara la redacció del projecte d'adequació i remodelació del que serà el tercer teatre municipal de Reus.

El passat cinc de maig, el plenari de l'Ajuntament de Reus donava llum verda al conveni amb l'Arquebisbat de Tarragona per a la constitució d’un dret de superfície, que possibiliti la rehabilitació de l’immoble del carrer de la presó número 13, i el manteniment de l’activitat cultural i de l’espai escènic. Pràcticament, cinc mesos després, aquest dimecres a la tarda, s'ha signat i oficialitzat el conveni i també s'ha fet un lliurament simbòlic de les claus. 

L'acord l'han signat l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i l'Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, al Castell del Cambrer, davant l'atenta mirada del fins fa poc Prior de Reus, Joan Antoni Cedó, i del president del Bràvium Teatre, Ferran Figuerola. També hi era present la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, que es farà càrrec d'una part del cost de la rehabilitació. 

Conveni Bràvium

Les condicions del conveni estableixen una cessió gratuïta durant un període de cinquanta anys a l'ens local. Durant aquests anys, l'Ajuntament es compromet a tirar endavant amb la seva rehabilitació, pressupostada en gairebé 2,5 milions d'euros. Les obres podrien enllestir-se en els propers dos o tres anys. 

Paraules clau:

Notícies relacionades