Back to top

L'artesania del Centre de Lectura, una oportunitat de proximitat pels Reis Mags

En total, al mercat s’ofereixen productes únics i artesanals de 10 marques del territori, de cara a les últimes compres de Nadal.

Làmines del seguici festiu, bijuteria, regals per la canalla, polseres, compreses de tela, espelmes i sabons naturals, entre moltes altres coses. Aquesta és l’oferta d’un total de 10 marques que aquests dies han fet parada al Centre de Lectura de Reus, per poder donar un cop de mà als Reis Mags d’Orient amb els regals de la nit més màgica de l’any. Concretament, el mercat d’artesania del Centre de Lectura romandrà obert fins al dimecres dia 5 de gener, de les 10:15h a les 14h i de les 17:15h a les 21h.

La iniciativa ja fa uns quants anys que se celebra a la ciutat, per tal de servir d’aparador del revulsiu artesà reusenc, cambrilenc i, en definitiva, de proximitat. Enguany, tot i les restriccions, han tornat a fer una aposta clara per aquest tipus de comerç, exclusiu i fet a mà, també amb el Navàs Market

La resposta dels paradistes ha estat molt positiva, tot i el poc marge amb el darrer mercat artesà, i s’espera que la gent s’apropi i col·labori a tenir una fi de Nadal més sostenible i artesana. Donada la situació epidemiològica, a la fira hi ha una limitació màxima de 30 persones alhora, tenint en compte que la cafeteria del centre també està oberta.

Paraules clau:

Notícies relacionades