L'efectivitat del Barça deixa el Reus sense Copa

Els roigs-i-negres han estat superiors durant gairebé tota la primera part, però no han pogut fer res davant l'encert blaugrana (4-0)

El Reus ha sortit ben plantat a la final, controlant els primers compassos del partit amb l'alè dels aficionats reusencs, que han fet que l'Onze de Setembre semblés el millor Palau d'Esports. Al minut tres, David Gelmà ha pogut avançar els roigs-i-negres des del punt de penal, però Sergio Fernández ha aturat la pena màxima i el refús posterior del mateix 96 reusenc.

La superioritat roig-i-negra s'ha vist frenada amb un penal en contra. João Rodrigues ha fallat la pena màxima, però ha aprofitat la segona oportunitat fer el primer (1-0). El gol ha fet mal als de Jordi Garcia, que malgrat tot, han mantingut un bloc compacte en defensa. Matías Pascual ha controlat una aturada de Ballart per ampliar les distàncies en el marcador (2-0). Joan Salvat ha desaprofitat un segon penal, i abans del descans, el mateix Pascual ha fet el tercer (3-0).

El Barça sentencia

El Reus, tocat, ha vist com Nil Roca feia el quart del Barça al cap de vuit minuts de la segona part (4-0). La intensitat del partit ha baixat considerablement, i amb aquest resultat s'ha arribat a la conclusió. El Barça s'ha proclamat campió del torneig del KO

Els de Jordi Garcia han arribat a la final fent bon hoquei i plantant cara al totpoderós Barça. Tot i buscar-ho i voler-ho, el somni de la vuitena Copa haurà d'esperar