Back to top

Les jornades de l'arròs ganxet, una novetat ben acollida

La iniciativa, que arribarà a la seva fi el pròxim cap de setmana, ha assolit bones xifres de comandes i reserves, donada la seva novetat.

Penúltim cap de setmana de les Jornades de l'Arròs Ganxet a la capital del Baix Camp, una iniciativa que ha estat molt ben acollida pels reusencs i les reusenques, i que compta amb gairebé una vintena d'arrossos protagonitzats per ingredients locals i dels voltants.

El Restaurant Ferran Cerro, per exemple, ofereix un arròs melós amb cansalada, botifarra blanca i botifarra negra, mongetes del Ganxet i mongetes verdes. El Flaps, en canvi, un arròs amb secret ibèric, carxofes i ceps.
 
L'arribada del bon temps ha estat una de les causes que ha propiciat un augment en les reserves, però des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Reus asseguren que l'èxit de la iniciativa prové de tractar-se d'una proposta que s'allunya de la idea de tapes i pintxos, més arrelada a la ciutat.
 
Les jornades s'allargaran fins al pròxim diumenge 15 de maig, amb un total de 18 restaurants participants.

Paraules clau:

Notícies relacionades