Back to top

Les mobilitzacions pel parc eòlic del Vedat del Pany no s'aturen

Aquest dimarts un centenar de persones s'han concentrat en una jornada festiva a l'Ermita de Puigcerver per tal de defensar aquest entorn.

Una tarda reivindicativa i festiva la d'aquest dimarts a l'Ermita de Puigcerver. Des de Xarxa Sud no han parat de mobilitzar-se des que van començar les obres al que ha de ser el parc eòlic de Lo Vedat del Pany, entre Riudecols i Duesaigües. El projecte contempla molins molt a prop d'aquesta ermita, fet que ha aixecat la crispació d'altres col·lectius ecologistes. Més enllà de Xarxa Sud, Delterpa o el Gepec, els Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de Puigcerver també s'han manifestat en contra del projecte.

La festa reivindicativa ha acollit actuacions musicals, representacions artístiques així com parlaments. Tot plegat després de conèixer la denuncia pública de Xarxa Sud sobre una agressió a un membre manifestant per part del promotor de l'empresa constructora el passat 18 de setembre. Des del col•lectiu rebutgen aquest fet i reiteren que les seves accions sempre han estat pacífiques.

Des dels col·lectius ecologistes insisteixen que no pararan de mobilitzacions fins que les obres tirin enrere.

Paraules clau:

Notícies relacionades