Back to top

Les obres de la plaça del Víctor s'allargaran fins al novembre

Set mesos després de l'inici de les obres, alguns negocis han hagut de tancar i els veïns de la zona es queixen de l'excessiva durada dels treballs

Finalment, el procés de vianalització a la plaça del Víctor de Reus s'allargarà fins al mes de novembre. L'obra, que pretén transformar l'espai en una zona d'ús pels vianants limitant així el trànsit, s'ha hagut d'allargar quatre mesos més de la data prevista per raons de subministrament de material. Els treballs, que van començar ara fa set mesos, han afectat durament els comerços de la zona i alguns negocis ja han hagut de tancar per falta de clients.

Aquesta pròrroga de la primera fase de les obres preocupa, i molt, als negocis de la plaça, ja que temen que el procés pugui afectar la temporada de Nadal, una època on pugen les vendes i que és essencial per als ingressos de les botigues.

Els veïns també es troben farts de la situació, i lamenten la duració excessiva de les obres que, segons comenten, provoquen força malestar a causa de la forta contaminació acústica a més de les molèsties per caminar i les dificultats per accedir als edificis.

Cal destacar que, a banda d'aquesta obra, també s'estan duent a terme simultàniament les obres del Centre Cívic Gregal que afecten, en concret, dels carrers de Castellvell i d'Antoni Gaudí.

Paraules clau:

Notícies relacionades