Back to top

Les penyes d'animació del Reus, molestes per la pretemporada a porta tancada

El Front Reusenc, els Troopers Reus i els Redblacks no entraran al Palau d'Esports fins al minut 10 de la primera part del Reus-Igualada.

El Reus-Igualada d'OK Lliga serà el primer duel dels roigs-i-negres al Palau d'Esports en aquesta nova temporada, ja que els de Jordi Garcia han jugat diversos amistosos a porta tancada. Precisament per això, les penyes d'animació del Reus -el Front Reusenc, els Troopers Reus i els Redblacks- han emès un comunicat conjunt anunciant que estan en desacord d'haver mantingut la porta tancada durant tota la pretemporada, i consideren que és una decisió "errònia i contrària" al desig de tots "d'omplir el Palau". Per aquest motiu, aquest diumenge no entraran al pavelló fins al minut 10 de la primera meitat com a mesura de protesta.

El club respon

Des de l'entitat roig-i-negra argumenten "la insuficiència de treballadors a finals d'agost", recalquen que "no deixen de ser partits d'entrenament" i que "la seguretat dels assistents prima per damunt de tot". El Reus remarca que no tenen cap problema amb els aficionats i que "les penyes sempre han tingut tractes favorables respecte a altres aficionats en els partits". 

Paraules clau:

Notícies relacionades