Back to top

L'esport, una excepció al confinament perimetral

La pràctica esportiva individual és l'excepció lúdica per anar més enllà del territori municipal durant els caps de setmana de confinament perimetral a tots els pobles i ciutats de Catalunya

"Fer activitat esportiva individual fins als municipis limítrofs". Aquesta és una de les excepcions que va anunciar la Generalitat respecte al confinament perimetral dels municipis decretat pel Procicat pels propers caps de setmana. Així, carrers i carreteres d'alguns pobles del Baix Camp s'han omplert d'esportistes de les poblacions adjacents amb ganes d'estirar les cames.

La bicicleta ha estat el vehicle més triat per acollir-se a aquesta excepció. Poques rutes a escollir però per a la població reusenca, ja que les restriccions són clares en aquest sentit, només els municipis veïns.  

La iniciativa individual a l'hora de fer esport ha esdevingut, una vegada més, una de les alternatives per mantenir-se en forma. Tot plegat, quan l'activitat esportiva reglada i els gimnasos han hagut d'aturar la seva activitat, arran de les noves mesures per contenir la pandèmia de la covid-19. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades