Back to top

L'onada de calor provoca incertesa amb els campaments

La Generalitat ha establert, a partir d'aquest divendres, la suspensió de les acampades i la restricció de les activitats de les cases colònies. Una limitació que ha condicionat les sortides d'alguns grups d'esplais i agrupaments escoltes de la ciutat.

Incertesa entre els esplais i agrupaments escoltes de la ciutat per l'afectació que pot tenir l'onada de calor amb els campaments d'estiu. El Govern de la Generalitat ha establert, a partir d'aquest mateix divendres al migdia, la suspensió de les acampades i la restricció de les activitats de les cases colònies a l'entorn immediat. Una limitació que ha condicionat les sortides d'alguns grups.

Els caps lamenten rebre informació sobre les prohibicions amb comptagotes per part de les autoritats i sense cap mena de previsió, fet que ha provocat que alguns grups hagin hagut de tornar abans de campaments o hagin hagut de variar les dates per poder-los dur a terme.

Dificultat afegida

Una situació que se suma a les nombroses adaptacions que han hagut de fer durant els darrers mesos a causa de la pandèmia per poder tirar endavant aquestes sortides en grup. D'altra banda, defensen la seguretat en l'àmbit del lleure, ja que els nens i els seus monitors, considerats com a grups bombolla, passen un test d'antígens i segueixen diferents protocols per evitar contagis.

Paraules clau:

Notícies relacionades